robin pleun maas textile design surface

Knitted Exploration - 2017

 

robin pleun rib design textile
robin pleun maas textile design surface
robin pleun textile design
spacer textile by robin pleun maas
brightcoloursun robin pleun maas
robin pleun textile design
robin pleun maas textile design surface
spacer textile by robin pleun
robin pleun textile design knitted

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017